Informasjon

OCR Terrenghinderløpet «Totens Tøffeste» arrangeres for fjerde gang på Gjøvik lørdag den 19.september 2020. I 2019 deltok nesten 1600 tøffinger! I 2020 er det din tur til å delta på galskapen! Det å være tøff er nemlig noe du bestemmer deg for å være, her vil det gis utfordringer både psykisk og fysisk – og alle kan klare det!

I det vi går i gang med planleggingen av vårt fjerde arrangement, tar vi med oss mye viktig erfaring fra tidligere år. Etter tre vellykkede arrangementer har vi lært mye, som vi tar med oss videre i utviklingen av konseptet. Målet er å forbedre oss hver år for å gi deg den råeste opplevelsen!

Den 19.september 2020 smeller det på ny. Påmelding er åpen og påmeldingsavgiften stiger etterhvert som vi nærmer oss løpet. Derfor er det ingen ting å vente med, meld deg på i dag!

(Mer informasjon følger under bildet)

totens tøffeste gjøvik terrenghinderløp

Alle deltakere som fullfører kommer til å få en knalltøff medalje ved målgang. Det vil også bli flere varianter av premierte lagkonkurranser som vi håper vil falle i smak.

Løypa for 2020 er veldig lik 2019 utgaven. Masse høydemeter, en lengde på 6 km, med start og mål på Gjøvik Gård. Løypa er laget slik at de fleste vil oppleve mestring. Skulle et hinder være for vanskelig, vil du alltid få en alternativ rute for å komme deg videre.

Alle kan selv bestemme om de ønsker å løpe med eller uten tidtaking. Løpet gjennomfører du enten individuelt for å utfordre deg selv, eller sammen med en gjeng påmeldt som lag. Du velger selv hvilken pulje og tidspunkt du ønsker å starte, med forbehold om at det fortsatt er ledig plass i din ønskede pulje. Antall personer på laget, lagnavn, startpulje etc. kan dere selv justere inne på egen profil hos eqtiming.no.

Klikk her for å se alle klassene du kan melde deg på i 2020

(Mer informasjon følger under bildet)

totens tøffeste gjøvik terrenghinderløp

Selve løypa tar deg fra Gjøvik Gård, gjennom byen, Fjellhallen, ut  gjennom evakeringstunnell, over ruiner, klatrenett, vegger, skumsklie, bratte skråninger og elvekryssing til slutt. Med omlag 50 hindre – vil Totens Tøffeste gi deg utfordringer som du alene eller sammen med laget ditt må mestre. Er du «Totens Tøffeste»? Følg med utviklingen på våre Facebooksider.

Totens Tøffeste har 12 års aldersgrense, hvilket betyr at man må fylle 12 år innen 31. desember 2020 for å kunne delta. De yngste deltakerne er dermed født i 2008.
Barnas Tøffeste er for de mellom 4-11år. Mer info under.

Klasser

– Barnas Tøffeste (4-11år)
– Ungdommens Tøffeste (12-17år) (Pokal til beste j+g)
– Totens Tøffeste Ungdom (lagkonkurranse 5+) (Pokal vinnerlag j+g)
– Totens Tøffeste Elite (Pokal til vinner k+m)
– Totens Tøffeste (Åpen klasse – Løp alene, eller på lag )
– Trim (uten tidtakining, lag eller alene)
– Totens Tøffeste samboere/ ektepar (Pokal til vinner)
– Totens Tøffeste familie (2 voksne og minst 2 ungdom) (Pokal til vinner)
– Totens Tøffeste 2´er lag (Pokal til beste dame og herrelag)
– Totens Tøffeste 4+ (Pokal vinnerlag j+g)
– Totens Tøffeste Bedriftslag 4+ (Pokal til beste lag)

Lagpåmelding

Den første i gjengen som melder seg på oppretter et lagnavn. De andre som skal være med på laget finner lagnavnet i en nedtrekksmeny inne i påmeldingssystemet når de melder seg på. Husk å meld dere på i samme pulje 🙂 Det er også mulig for èn å melde på alle. Fremgangsmåten er da at du trykker “meld på” knappen like mange ganger som det er personer som skal meldes på, da vil du i kassen få mulighet til å legge inn navn og info på alle. Obs, det er lurt å legge inn mail og telefonnummer til alle deltakerne, da info sendes ut til alle deltakere i dagene før løpet.

Lagkonkurransene klassifiseres på denne måten

Lagkonkurranser 4+: tiden stoppes på den 4.personen på laget som kommer i mål, dette gjelder selv om laget består av 5 eller flere personer. I par- og toerlag stoppes tiden på den i laget som krysser målgang sist. Det oppfordres derfor til å jobbe sammen som lag!

Eliteklassene vil i 2020 ha akkurat samme hinder som de andre deltakerne. Traseen og hindrene er identiske, men her stilles strengere krav til utførelse. Om du ønsker kjempe om bestetiden, meld deg på i eliteklassen da denne starter først.

Du har alle muligheter til å endre din påmelding etter at du har meldt deg på. Fra individuell til lag, eller fra en pulje til en annen om du ombestemmer deg. Dette selvfølgelig om det er ledige plasser i puljene. Dersom det er utfordringer med dette, ber vi dere ta kontakt med oss på totenstoffeste@gmail.com – vi får til det meste:)

(Mer informasjon følger under bildet)

Estimerte starttider

Estimerte starttidspunkt for Totens Tøffeste 2020

10.00-10.30 Barnas Tøffeste
12.00-12.05 Elite
12.10-12.30 Totens Tøffeste -åpen klasse
12.35-12.45 2`er lag
12.50-12.55 Totens Tøffeste par
13.00-13.05 Totens Tøffeste Familie
13.10-13.10 Totens Tøffeste Trim (uten tid)
13.15 -13.45 Bedriftslag 4+
13.50-14.05  Totens Tøffeste Lag 4+
14.10-14.15 Totens Tøffeste Ungdom
14.20-14.30 Totens Tøffeste Ungdomslag 5+

* Starttidene vil korrigeres avhengiv av antall deltalere. Endelig bekreftelse kommer på mail/sms torsdag siste uka før løpet.

Barnas tøffeste

På Barnas Tøffeste (4-11år) kan barn i følge med voksne delta, barna velger selv hvor langt de vil løpe og voksen ledsager trenger ikke være påmeldt. Løypa har start/mål på Gjøvik Gård, og svinger seg opp til og gjennom Fjellhallen hvor de skal dra seg over isen i tau. Flat profil og en lengde på ca 1 km, denne traseen er handikapvennlig. Derfra går traseen ut evakueringstrappa fra Fjellhallen og mot Hovdetoppen. Den lengste løypa blir ca 3,5km og relativt kupert, men gjennomførbar for alle dersom humøret er på plass. Hvor langt barnet ønsker å løpe, bestemer dere selv i løypa på løpsdagen etter å ha kjent på barnets dagsform. Høydepunkt vil trolig være krabbing gjennom gjørma på toppen av Hovdebakken. Vi setter sikkerhet i høysetet, og ønsker å gi de aller yngste en morsom og minnerik opplevelse. Sparebank 1 foam slide er ikke med i Barnas Tøffeste, men sklia vil være åpen for alle etter at siste deltaker har passert ca kl 15.15.

Pris for deltakere i denne aldersgruppen er kr 250,- pr barn, voksen ledsager er gratis og skal ikke meldes på. Alle barn som deltar får gratis inngang på Gjøvik Marken som er på Gjøvik Gård samme helg. Her er det masse karuseller, boder. karuseller og gøy for både liten og stor! Mer info: http://www.gjovikmarken.no Alle barna premieres med en skikkelig tøff medalje ved målgang, uansett distanse. Startskuddet for Barnas Tøffeste går kl 10.00, mens voksenklassen først begynner kl 12.00 – Dermed rekker du begge deler! Obs, alle barn må være i mål innen 11.30, vi har kun 350 plasser.

Ungdommens Tøffeste

Vi ser at Totens Tøffeste er en sosial og artig aktivitet å gjøre sammen med venner eller en klubb/gruppe en tilhører. For å stimulere til større deltakelse blandt ungdom, har vi opprettet en egen Ungdomsklasse med påmeldingsavgiften 350,- pr deltaker.

Familieklassen

For den spreke familien vil det være moro å delta sammen i familieklassen. Her vil dere garantert få mye morsomt å diskutere rundt middagsbordet, både før og etter arrangementet! Kriteriene for å vinne prisen Totens Tøffeste familie er 2 voksne og minimum 2 ungdom. Tiden stoppes på lagets 4.deltaker som krysser mållinja. Om din familie har barn over 18år, kan dere melde dere på i famielieklassen og delta som et lag, men vil da ikke fylle kriteriene for å kunne få pokalen.

Afterparty

Lørdag  kveld blir det Afterparty. Info om dette kommer.


Påmelding

Påmeldingen til hovedløpet er billigst nå, så hvorfor ikke kline til og bestemme deg allerede i dag? Toten Treningssenter vil ha egne treningsopplegg for de som ønsker å få riktig trening og trygghet mot løpet. Er du medlem der vil du også få en rabatt, så stikk innom for en god deal.

Påmelding åpner fredag 01. november 2019.
Påmeldingspriser gjelder pr. person.

01.november 2019 – 03.november 2019: Kr 495,-
04.november 2019 – 30.august 2020: Kr 650,-
31.august 2020 – 14.september 2019: Kr 795,-
15.september 2019 – 19.september 2019: Kr 950,-

Barnas Tøffeste (4-11år): Kr 250,- hele perioden. Inkluderer gratis inngang på Gjøvik Marken 19+20 sept.
NB: kun 350 plasser.

Ungdommens Tøffeste: Kr 350,- hele perioden.

> Meld deg på årets happening HER!