Informasjon

OCR Terrenghinderløpet «Totens Tøffeste» er tilbake og tar Gjøvik som en høststorm lørdag den 21.september 2019. I 2018 deltok nesten 1200 sprekinger, bli med på løpsfesten og vær en av «Totens Tøffeste»! Det å være tøff er nemlig noe du bestemmer deg for å være, her vil det gis utfordringer både psykisk og fysisk – og alle kan klare det!

I det vi går i gang med planleggingen av vårt tredje arrangement, tar vi med oss mye viktig erfaring fra tidligere år. Etter to vellykkede arrangementerhar vi lært mye som vi tar med oss videre i utviklingen av konseptet. Målet er å forbedre oss hver år for å gi deg den råeste opplevelsen!

Den 21.september 2019 smeller det på ny. Påmelding er åpen og påmeldingsavgiften stiger etterhvert som vi nærmer oss løpet. Derfor er det ingen ting å vente med, meld deg på i dag!

(Mer informasjon følger under bildet)

totens tøffeste gjøvik terrenghinderløp

I årets utgave kommer vi til å gjøre mer av alt! Det vil også bli flere varianter av premierte lagkonkurranser som vi håper vil falle i smak. I klassen “Totens Tøffeste par/ samboere” stikker vinneren av med en spa-weekend på Son Spa! Premien er sponset av vår gode samarbeidspartnr Gobb. Individuelle vinnere premieres kun i eliteklassen. Alle som gjennomfører får selvsagt en knalltøff medalje ved målgang.

Løypa for 2019 er 6 km for alle, med start og mål på Gjøvik Gård. Eliteklassen vil få ekstra tunge utfordringer underveis, mens løypa er laget slik at de fleste vil oppleve mestring. Skulle et hinder være for vanskelig, vil du alltid få en alternativ rute for å komme deg videre.

Alle kan selv bestemme om de ønsker å løpe med eller uten tidtaking. Løpet gjennomfører du enten individuelt for å utfordre deg selv, eller sammen med en gjeng påmeldt som lag. Du velger selv hvilken pulje og tidspunkt du ønsker å starte, med forbehold om at det fortsatt er ledig plass i din ønskede pulje. Antall personer på laget, lagnavn, startpulje etc. kan dere selv justere inne på egen profil hos eqtiming.no.

Klikk her for å se alle klassene du kan melde deg på i 2019

(Mer informasjon følger under bildet)

totens tøffeste gjøvik terrenghinderløp

Selve løypa tar deg fra Gjøvik Gård, gjennom byen, Fjellhallen, ut  gjennom evakeringstunnell, over ruiner, klatrenett, vegger, skumsklie, bratte skråninger og elvekryssing til slutt. Med omlag 40 hindre – vil Totens Tøffeste gi deg utfordringer som du alene eller sammen med laget ditt må mestre. Er du «Totens Tøffeste»? Følg med utviklingen på Facebook.

Totens Tøffeste har 12 års aldersgrense, hvilket betyr at man må fylle 12 år senest 31. desember 2019 for å kunne melde seg på.

Klasser

– Barnas Tøffeste (4-11år)
– Ungdommens Tøffeste (12-17år) Pokal til beste jente og beste gutt
– Totens Tøffeste Ungdom (lagkonkurranse 5+) (Pokal til vinner)
– Totens Tøffeste (Åpen klasse – Løp alene, eller sammen med andre. Ikke pokalutdeling)
– Trim (uten tidtakining, lag eller alene)
– Totens Tøffeste samboere/ ektepar (Spa-Weekend i Son+ Pokal til vinner)
– Totens Tøffeste familie (2 voksne og opptil 3 ungdom) (Pokal til vinner)
– Totens Tøffeste 2´er lag (Pokal til beste dame og herrelag)
– Totens Tøffeste 4+ (Pokal til beste dame og herrelag)
– Totens Tøffeste Bedriftslag 4+ (Pokal til beste lag)

Lagpåmelding

Den første i gjengen som melder seg på oppretter et lagnavn. De andre som skal være med på laget finner lagnavnet i en nedtrekksmeny inne i påmeldingssystemet når de melder seg på. Husk å meld dere på i samme pulje 🙂 Det er også mulig for èn å melde på alle. Fremgangsmåten er da at du trykker “meld på” knappen like mange ganger som det er personer som skal meldes på, da vil du i kassen få mulighet til å legge inn navn og info på alle. Obs, det er lurt å legge inn mail og telefonnummer til alle deltakerne, da info sendes ut til alle deltakere i dagene før løpet.

Lagkonkurransene klassifiseres på denne måten

Gjennomsnittstiden av alle løperne på laget. Til eliteklassene ber vi kun de som er godt trent og med god helse melde seg på. Traseen er den samme, men her stilles strengere krav underveis, og den vil by på noen ekstra tunge utfordringer.

Du har alle muligheter til å endre din påmelding etter at du har meldt deg på. Fra individuell til lag, eller fra en pulje til en annen om du ombestemmer deg. Dette selvfølgelig om det er ledige plasser i puljene. Dersom det er utfordringer med dette, ber vi dere ta kontakt med oss på totenstoffeste@gmail.com – vi får til det meste:)

(Mer informasjon følger under bildet)

Estimerte starttider

Estimerte starttidspunkt for Totens Tøffeste 2019

10.00-10.30 Barnas Tøffeste
12.00-12.00 Elite
12.05-12.05 Sparebank 1
112.10-12.45 Totens Tøffeste -åpen klasse
12.50-12.55 2`er lag
13.00-13.05 Totens Tøffeste par
13.10-13.15 Totens Tøffeste Familie
13.20-13.25 Totens Tøffeste Trim (uten tid)
13.30-13.50  Bedriftslag 4+
13.55-14.10  Totens Tøffeste Lag 4+
14.15-14.20 Totens Tøffeste Ungdom
14.25-14.35 Totens Tøffeste Ungdomslag 5+

* Starttidene vil korrigeres avhengiv av antall deltalere. Endelig bekreftelse kommer på mail/sms før løpsdagen.

Barnas tøffeste

På Barnas Tøffeste (4-11år) kan barn i følge med voksne delta, barna velger selv hvor langt de vil løpe og voksen ledsager trenger ikke være påmeldt. Løypa har start/mål på Gjøvik Gård, og svinger seg opp til og gjennom Fjellhallen hvor de skal dra seg over isen i tau. Flat profil og en lengde på ca 1 km, denne traseen er handikapvennlig. Derfra går traseen ut evakueringstrappa fra Fjellhallen og mot Hovdetoppen. Den lengste løypa blir ca 3km og relativt kupert, men gjennomførbar for alle dersom humøret er på plass. Hvor langt barnet ønsker å løpe, bestemer dere selv i løypa på løpsdagen etter å ha kjent på barnets dagsform. Høydepunkt vil trolig være krabbing gjennom gjørma på toppen av Hovdebakken. Vi setter sikkerhet i høysetet, og ønsker å gi de aller yngste en morsom og minnerik opplevelse. Sparebank 1 foam slide er ikke med i Barnas Tøffeste, men sklia vil være åpen for alle etter at siste deltaker har passert ca kl 15.15.

Pris for deltakere i denne aldersgruppen er kr 250,- pr barn, voksen ledsager er gratis og skal ikke meldes på. Alle barn som deltar får gratis inngang på Gjøvik Marken som er på Gjøvik Gård samme helg. Her er det masse karuseller, boder. karuseller og gøy for både liten og stor! Mer info: http://www.gjovikmarken.no Alle barna premieres med en skikkelig tøff medalje ved målgang, uansett distanse. Startskuddet for Barnas Tøffeste går kl 10.00, mens voksenklassen først begynner kl 12.00 – Dermed rekker du begge deler! Obs, alle barn må være i mål innen 11.30, vi har kun 300 plasser.

Ungdommens tøffeste

Vi ser at Totens Tøffeste er en sosial og artig aktivitet å gjøre sammen med venner. For å stimulere til større deltakelse blandt ungdom, har vi opprettet en egen Ungdomsklasse med påmeldingsavgiften 350,- pr deltaker. Dersom dere er en vennegjeng som melder dere på sammen, vil dere få kvantumsrabatt slik at avgift pr. deltaker kommer helt ned til 250,-

5-9 deltakere:    Kr. 300,- pr deltaker.
10-15 deltakere: Kr. 250,- pr deltaker.

Familieklassen

For den spreke familien vil det være moro å delta sammen i familieklassen. Rabatt gjelder 2 voksne og opptil 3 ungdom. Her kårer vi Totens Tøffeste famile.  OBS: For familie med 3 personer, kan det være billigere å melde på i åpen klasse.

Afterparty

Lørdag  kveld blir det Afterparty på Samfundet i Gjøvik sentrum fra kl 20.00! Gratis inngang for de som har med medaljen sin. Underholdning: pianobar i 1.etg og DJ Raddum i 2.etg.

Du kan også bestille tapasbuffet á 350,- fra 18.00-20.00 i restauranten i 1.etg.  For mer info og bestilling: https://www.showstart.no/billetter


Påmelding

Påmeldingen til hovedløpet er billigst nå, så hvorfor ikke kline til og bestemme deg allerede i dag? Toten Treningssenter vil ha egne treningsopplegg for de som ønsker å få riktig trening og trygghet mot løpet. Er du medlem der vil du også få en rabatt, så stikk innom for en god deal.

Påmelding åpner kl 12.00, 30.nov 2018.
Påmeldingspriser gjelder pr. person.

30.november 2018 – 02.desember 2018: Kr 495,-
03.desember 2018 – 31.august 2019: Kr 595,-
01.september 2019 – 15.september 2019: Kr 795,-
16.september 2019 – 21.september 2019: Kr 895,-

Barnas Tøffeste (4-11år): Kr 250,- hele perioden. Inkluderer gratis inngang på Gjøvik Marken 21+22 sept. NB: kun 300 plasser.

Ungdommens Tøffeste: Kr 350,- hele perioden. Mulighet for kvantumsrabatt dersom en samtidig melder på flere deltakere.

> Meld deg på årets happening HER!